Hej och välkommen!

Att det bakom www.enering.se döljer sig en som snöat in på att plåta i tid och otid framgår säkert... att hon (för det är en hon!) är hund- och hästbiten sedan barnsben är heller ingen hemlighet. Just hästbiten finns det bevis på i form av ett ärr på armen! Hästverksamheten är numera avsutten, då connemaran Kojak nu galopperar omkring på de evigt gröna ängarna.

Hushållets jyckar består just nu av två borderterrier, Gissa och Hoppla. I mer officiella sammanhang lystrar de till J Sub Terram Rita Gissa Spring och Sub Terram Liv I Luckan.

Bor gör vi i det fagra Skåne, i Färs härad närmare bestämt. Nästan i Piratens hembygd, vi är nog släkt, för även jag skjuter upp det mesta till morgondagen...

Plåtandet är en kär hobby, som ibland tenderar till att bli nästan maniskt... men det finns ju så mycket som är värt att beskådas på nära håll. Såväl blommor och blader som djur av alla de slag.
Samtidigt är det en utmaning att försöka få till en lyckad bild, på vad det nu månne vara.
Med digitalkamera har man "råd" att misslyckas - ganska ofta blir resultatet inte alls det förväntade. Men övning ger färdighet, sägs det!

 

Och så har vi det här med copyright och så,
bilder får laddas ner enbart för enskilt privat bruk, absolut inget annat.

Vill du låna någon bild, fråga först via mejl, vi kan säkert komma överens!

* * *
Kontakt:
enering[email protected]

© Lena Enering 2006-2017
(tillbaka till ettan)